Over every second

Elke seconde komen ideeën, trends en ontwikkelingen in ieder van ons op. Het is de uitdaging om al deze input goed te gebruiken voor innovatie, nieuwe strategie of marketing. Met een brok aan passie voor innovatie, marketing en strategie werken wij aan de toekomst én dit alles met een hart voor maatschappelijke impact. Met onze adviezen en strategieën hebben wij al diverse bedrijven van start-up tot multinational kunnen ondersteunen in hun doelen en plannen.

Wij werken open-minded, creatief en onderbouwd aan onze projecten. Gevalideerde adviezen en oplossingen die je verder brengt dan de rest. Een goede mix van data, trends en creativiteit: daar gaan wij voor!

Over de organisatie
Every Second is een full service adviesbureau bestaande uit jonge professionals komende uit een generatie van vernieuwing en verandering. Ons team bestaat uit diverse expertises met een hart voor maatschappelijke impact en innovatie.

Maatschappelijke impact
Wij komen uit een generatie opgegroeid in een wereld die steeds sneller draait en daarmee voor steeds grotere uitdagingen komen te staan. Bij alles wat wij doen denken wij ook aan onze omgeving: hoe kunnen we zorgen voor een positieve impact en bedrijven helpen met de volgende stap in hun groei? Deze en andere vragen geven ons energie om aan de slag te gaan met innovatieve oplossingen en scherpe adviezen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram